Kalender

Robert og Anna Nover ser på stalden i Erik den Rødes gård
Robert og Anna Nover ser på stalden i Erik den Rødes gård

NYTÅR 2022 :-) 

Nu tager det forhåbentlig ikke lang tid før kulturarrangementer vender tilbage til mere normale tilstande. Jeg har i den forbindelse følgende orientering vedr. foredrag/kursusforløb/underholdning/oplæsning m.m. 

Under Covid-19 pandemien i 2020/21 rejste jeg rundt i Sverige og fulgte den rejserute som Selma Lagerlöf beskrev i bogen, ”Nils Holgerssons forunderlige rejse gennem Sverige.” Det viste sig at være en fantastisk ide og en stor oplevelse at ”genopdage” den store nabo til lille Danmark. 

Jeg rejste i alt 12.000 km. over 2 x 3,5 måneder og besøgte mere end 200 destinationer som er omtalt i bogen om Nils Holgerssons rejse. Efter den omfattende rejse, har jeg i efteråret 2020 og foråret 2021, hvor alle arrangementer blev aflyst, benyttet tiden til at skrive en bog om Sverige med afsæt i mine oplevelser i den store natur, de tidligere malm- og træindustrier og ikke mindst om mødet med mange forskellige svenskere. Bogen udkom i juni 2021 på forlaget Topp. Jeg har i den forbindelse udarbejdet et foredrag (nr. 6) om min rejse rundt i hele Sverige og historien om Nils Holgersson forunderlige rejse. 

Mit honorar varierer fra 4.000 kr. til 12.000 kr. afhængigt af arrangementets art, indhold og sted. Jeg er meget fleksibel m.h.t utraditionelle arrangementer og på Sjælland kan jeg om nødvendigt træde til med få timers varsel. Foredragene kan varieres fra 1 time til 4 timer. 

 Foredragskalender..... bliver opdateret senere

5  februar Planetariet Kbhn.

16 februar Middelfart

21 februar Lyngby

23 februar Tårnby

30 marts Fredericia

Del siden